Det här är skräck!

OMG!...


min swivel sweaper har gått över tiden!!

Frakten på min swivel sweaper har gått över tiden! Inom 5 dagar stod det att man skulle få den, jag beställde den förra måndagen. Det här får klassas som ett dagens i-landsproblem, men för en vecka sen blev jag knäsvag efter att ha råkat klicka på tv-shop! Aldrig förr har det vart så enkelt att städa, jag har så höga förväntningar..

Något annat jag råkade klicka på i förrgår var God channel. Höll på att se en film på trean och istället för att se reklam tittade jag in på de 3 kristna kanalerna vi har, och blev fast. God channel visade från ett möte i lakeland, FL, helt amaaaazing! Det var lovsång, och det var så rent och äkta, Gudsnärvaron inte bara såg man genom tvn utan den blev så närvarande även där jag var.
Guds godhet är så stor! Och jag befinner mig i ett skede där det blir mer och mer uppenbarat för var dag. Jag är lyckligt lottad, tacksam över att jag får vara med.
Jag hörde aldrig någon predikan från lakeland.

Idag har jag vart ledig, farbror Jonny och hans Ann kom från furusjö. Alltid lika kul!

Ledig helg!

Har precis sett en av mina absoluta favoritfilmer; the wedding singer. Sååå lovely.




-----
Jag är ledig i helgen och städar på vinden. Så otroligt mkt bröte.. Men det är roligt också! Och imorgon är det möte, yeeees.
Pratade med Sara idag, och troligt är att jag bokar min biljett till 23 sept! Så nice, någon dag på baram, en månad i egypten och någon vecka i israel!
------

Sommarkväll i siljansnäs och den stora saknaden av Linus

Kvällar som denna är nästan oslagbara, att efter en bra kväll på jobbet gå hem genom ett varmt och fortfarande relativt ljust siljansnäs med musik i öronen. Jag tycker ju väldans bra om mitt jobb egentligen, siljansnäs ska vi inte tala om - hemmablindheten är som bortblåst!

------


RIP min Linus.. Hoppas fångsten blir väl i de sälla jaktmarkerna. Här känns det bara tomt och konstigt..


my sweetheart

hjärtat



-----------

FILMTIPS

Jag har ett hett filmtips! - den nya narnia-filmen, hur grym som helst! bättre än ettan. Wow, jag var helt tagen när jag lämnade bion, vilket budskap. Vilken film.. Se den!

Nu är min semester över. Jag har vart på nyhem och haft det riktigt bra - bra möten (speciellt onsdagdskvällen med paul scanlon var hur bra som helst), träffat vänner och bekanta som jag saknat och bott i logi (aldrig mer tält!). 
Marie-anne från kibbutzen har vart och hälsat på så jag har vart så mkt turist i leksand/siljansnäs; hildasholm(!), gammelgårdarna, museet under biblioteket, naturrum osv. Men det har vart så kul! En resa till kanada och qubec måste bli av inom en relativt snar framtid.

I måndags började jag gå på schema.
På gården betar sen igår 19 får (fast dom ser ut som stora getter).
Och den sorligaste och tråkigaste nyheten av dom alla...: Vår kära hund linus har fått flytta till de sälla jaktmarkerna. Han skulle ha fyllt 18 i september, 14 år har han bott hos oss.. Det är så overkligt och konstigt.

Annars består min sommar, när jag inte jobbar vill säga, av fiolspel och spanskastudier.

Regina Spektors The Call som avslutade narniafilmen är så grymt bra, njut!


RSS 2.0