Babylycka!

Igår kom 10 underbara valpar till världen. Min gissning är att dom kommer att växa upp till de vackraste hundarna någonsin! Se bara på föräldrarna:

Bafra, den hulda modern:

Shekel, den ståtlige fadern


Imorgon ska jag jobba på björkbacken för första gången sen i somras.  Det är bara fyra timmar men jag är jättenervös och kommer inte att kunna sova inatt..

Seriöst!

Lägg på 15 :- till en timmes bussresa, så är man i Dahab!

Idag har ett under skett..

Välkommen till bloggvärlden GABZ!! 



Vad gick snett?

Jag skulle bara ändra bakgrundsfärg, och helt plötsligt så är hela bloggen svart/vit och ser alldeles annorlunda ut. Jag frågar mig; när hände detta? Det var flera dagar sen jag experimenterade med bakgrundfärgen, men det är först nu jag har upptäckt mitt felsteg!

Därför älskar jag min mac

              

Beyonce - Ave Maria

Jag älskar den.. 


Förväntansfull

Jag blev beviljad! våren ska jag spenderas hos Team Mission i Filippinerna, jag nyper mig fortfarande i armen..






på intervju i flemingsberg

Det är klart! Intervjun är fixad. Ansökan är inne.. Jag vill till Filippinerna i vår, om bara några dagar vet jag. hoppashoppashoppas


Jag vill ha fred

Man kan inte blunda för orättvisorna. Jag blir arg, frustrerad och besviken när jag ser det land som jag har så varmt om hjärtat behandla människor med "fel" nationalitet, religion och ursprung så illa. 



Jag drömmer om fred.. En framtid där israeler och palestinier lever sida vid sida. Ingen mur och inget hat. May it be, AMEN.


Egypten...

...i bilder

              
   

Landet som tog mitt hjärta!




RSS 2.0