Då ville jag vara Carina Berg


I still got sand in my shoes


Söndag

Hade jag förutspått gårdagens melodifestival, hade Carola och Andreas vart de givna vinnarna. Men jösses amalia, det fanns en låt som överträffade. Sanna Nielsens Empty Room.. Den får gärna vinna hela alltihopa för mig!

Idag jobbar jag, och sen har jag inga nya tider. Jag vet aldrig när jag jobbar, riktigt skönt.


En myskväll med Elin och Emelie var en riktig topp i veckan, jag har verkligen minus 28974 vuxenpoäng nu mer, medan de andra ligger på plussidan.. Och tiden går så fort och snart ska jag ju ner till jönköping igen!



Förresten har jag hört att detta kan vara den mildaste vintern på 30 år, jag gillar och hoppas att våren kan börja sin riktiga framfart nu.

Se yafe

Det slog mig för någon dag sedan att jag tycker att Peter Haber är så fin.!

image60

---------------------------------------------

Och äntligen lyser solen om dagarna och snön börjar försvinna. Jag jobbar dessutom igen och trivs väldans bra med det. Annars önskar jag mest att någon kunde komma och ta mig härifrån.. NU!

Såhär blir ställningarna ikväll;

Utan att ens ha den minsta aning om hur kvällens bidrag i melodifestivalen låter tänkte jag förutspå placeringarna ikväll. Jag har nämligen inte följt detta program på flera år vilket måste lett till att jag nu detta år är extra typ, exhalterad.
1. Amy Diamond 2. Michael Michailoff 3. Velvet 4. E-type &The Poodles 5. Brandur 7. Face 84 8. Suzzie Tapper 8. Christer Sjögren.
yeyeyeye!

I can see the light



---------------------------------

Nu är jag fattig men riktigt glad. Min och Linns biljetter till Israel 13 maj är bokad! yeyeyeyeye..

borta bra och bäst


Varför längtar jag alltid bort? jämt och ständigt..

It's been a long time coming..

Jag satt och lyssnade på galgalatz medan jag gjorde något quiz på vetgirig (fö. så kul!) då harel moyals senaste plötsligt kommer. Vilket medför fruktansvärd saknad till Israel och min kära kibbutz... Jag vill tillbaka! Inte mest till själva kibbutzkonceptet, utan hösten, med alla som var där och som allt var då! Nog.

Igår hade vi cellgrupp och jag måste nog säga att det är veckans höjdpunkt! Så enkelt, så bra och så kul..
 
Jag har börjat jobba igen! Tror jag iallafall. Jobbade helgen, ska jobba idag och imorgon. Sen har jag ju faktiskt inget mer, men har dom börjat ringa, kan dom ju ringa igen.

Sen hade jag ett par grymma dagar förra helgen nere i Jönköping. Det var livsnödvändigt och dit längtar jag ju alltid ständigt :) Och jag har fått spela lite lite teater igen och får vara med i påskspelet detta år också! (yeyeyeye)

Och i brist på frekventa livstecken från viss amerikan så lyssnar jag på Oliver James, saknar och tja.. jag längtar lite till framtiden också..


RSS 2.0