Se hit!

Trott pa ensamma hemmakvallar i soffan? Att standigt hamna brevid personer pa brollop som du inte kanner for att du gar dit ensam? Vill du vara en del av paret som alla kastar langtande blickar pa istallet for att vara den som tittar? Har finns losningen. Glom match.com, 7ehimlen, kontaktannonser och allt du innan trodde fungerande. Svaret stavas Israel. Med ratt installning (jakt) och en promenad genom gamla staden ar det nastintill omojligt att misslyckas. Vill du anda vara pa den sakra sidan sa folj dessa enkla steg:
- Skaffa blaa ogon (Har du dom inte naturligt, rekomenderas linser)
- Ogonkontakt! Sen foljer konversationen automatiskt.
Det behovs egentligen inte mycket mer an sahar, men for annu lite mer okad effekt rekommenderas blont har.
Lycka till i sokandet efter den ratte! /Miss match

Veckan

Den här veckan har gått fort. Jag jobbade min sista tur på björkbacken i onsdags,om det inte har framgått tidigare så får jag säga det nu; jag gillar det stället!
I torsdags var jag i uppsala hos Gabbe, gick en sväng på ikea och övertygade gabbe (tror jag) att biltema är en av världens bästa affärer och har typ allt. Ett par nya skor och så stod jag ca 9 meter från en ambulans från akademiska. (det är faktiskt rätt stort, serien sjukhuset måste vara det bästa som visats sen nikolaj & julie).


     

I fredags var jag hos Sara, och det som från början skulle bli en knytis-fin-middag-för-de-som-vill-säga-hejdå-till-oss-träff blev istället varma mackor och massa prat med oss som ska åka (anna & sara till ecuador och emelie till london) och elin som kom senare.
Jag fick min största och första skräckupplevelse i skogen mellan tasbäck och stensveden.. En orm! Usch och fy, den bara låg där och såg så nöjd ut och för första gången i mitt liv kände jag mig lite tacksam över min maskfobi (=jag stirrar på vägen där jag går, för jämnan). Aldrig mera skogen!! Eller, inte på sommartid. Jösses, jag har gått på den stigen i totalt mörker flera gånger (visseligen på vintern när det kan bli så mörkt, men ändå!). Landsvägen, here i come! 

image56


Idag har jag vart på möte i siljansnäs, och jag har sagt hejdå till elin och känt att jag nog inte vill åka till israel alls, fast jag vill det ändå.
Nu ska jag sova, imorgon åker jag och det känns lite läskigt.


Till Linn, den vi pratat om.

Vi hörs från Israel!, nnaha på resedagboken.

Here I go again..

Någon mer som känner igen sig?


Norr igen

image36


Då var min syd-sverige-tripp slut och jag befinner mig återigen i lugnets siljansnäs. Alldeles superbra har det vart, jag har bott i min resväska som bara blivit större och större och tillslut utökat med en kasse på sidan (4 BRA böcker för 5 :- på second hand i aneby, och ett besök av min syster nu i helgen som i princip alltid innebär shopping, mkt sådan, bland annat).

Jag har hunnit med; säsongens första fredag 20, liten klassreunion i tenhult, söndag 10x2, minisightseeing i helsingborg (ekot!), allerum, 2 dagars strosande i köpenhamn, kanalsightseeing, lite myskväll och underbart möte på ralingsåsgården med nya bibelskoleklassen livskraft, hängt på lovisas kontor, fikat med gustav samtidigt som den nya grow-klassen droppat in en bit bort, klippt mig, spenderat mycket tid på a6, träffat släkt, sett farväl falkenberg, hängt hos linn och mycket mycket mer...

               


Men framför allt så har jag fått lära känna Guds kärlek ännu lite mer.. Jag har fått förstå ännu mer hur ofattbart stor den är! Vilken nåd det är att jag får vara med.

Och så till något helt annat. Denna konversation utspelade sig mellan mig och en busschafför i jönköping:

- Kan man åka två på det här väredekortet (ungdom)?
- Hur gammal är du?
- 20
- Nej..
- Jo, vadå då?
- Du ser ju att vara 14-15!

HAHA! Hur ska jag tolka det här? Jösses, om jag vart 50+ kunde det väl vart en komplimang, men med mina 20 vill jag väl inte se yngre ut!?

Idag ska jag jobba, så onödigt! Jag varken vill eller behöver, men ändå tackade jag ja. Jaja, 5 dagar kvar till värmen!

RSS 2.0